Ce este Bodytite?

BodyTite este un dispozitiv minim invaziv pentru remodelarea corporală, care oferă rezultate obținute anterior doar prin proceduri de excizie. Bodytite, alimentat prin radiofrecvență direcțională (RF), asigură contracția dermului, a țesutului conjunctiv subdermal și coagularea țesutului adipos.

Beneficii cheie:

Tehnologia RFAL reprezintă viitorul conturării corpului și a feței. Adăugând BodyTite, FaceTite, AccuTite și Morpheus8 la ofertele dumneavoastră estetice, cabinetul dumneavoastră va:

BodyTite

BodyTite este o procedură avansată de remodelare și rafinare corporală care permite pacienților să evite intervențiile chirurgicale extinse sau excizionale. Tehnologia BodyTite reduce grăsimea fără a provoca lăsarea pielii. Aceasta oferă rezultate clinice de neegalat.

Ce poate trata?

Corpul (minim invaziv)

Facetite

Într-un singur tratament, FaceTite poate aduce îmbunătățiri semnificative la nivelul conturului feței și al zonelor mici ale corpului. Utilizând tehnologia RFAL, FaceTite este cel mai bun lucru care se poate compara cu un lifting facial tradițional, fără cicatricile mari și timpul de nefuncționare asociat.

Ce poate trata?

Fața și gâtul (minim invaziv)

AccuTite

AccuTite realizează tratamentul focal prin radiofrecvență fără intervenție chirurgicală de excizie. AccuTite se bazează pe tehnologia RFAL care oferă încălzire de precizie pentru remodelarea țesutului adipos.

Ce poate trata?

Fața și gâtul (minim invaziv)

Zone mici ale corpului (minim invaziv)

Morphheus8

Morphheus8 este un dispozitiv minim invaziv de remodelare adipoasă subdermică (SARD), conceput pentru a remodela colagenul și a coagula țesutul adipos. Acest portofoliu interschimbabil de vârfuri de microace, cu diferite configurații de ace (Prime 12 pin, Resurfacing 24 pin, Morpheus8 24 pin), oferă medicilor o soluție modulară pentru a oferi tratamente fracționate personalizate pentru întregul corp.

Ce poate trata?

Zone mici greu accesibile și zone de țesut moale ale feței

Morpheus8 Body

Morpheus8 Body este prima și singura tehnologie aprobată de FDA pentru a oferi remodelarea profundă a țesutului adipos subdermal de 8 mm. Cu un vârf unic de suprafață mare, format dintr-o matrice de 40 de microace subțiri acoperite cu aur și un profil termic de 7 mm + un profil termic suplimentar de 1 mm, Morpheus8 Body poate fi programat pentru a trata rapid zone mari de țesut la cele mai profunde niveluri de radiofrecvență disponibile.

Echipat cu tehnologia RF Burst mode, Morpheus8 Body desfășoară automat energia RF bipolară la adâncimi de tratament pe mai multe niveluri într-un singur ciclu. Capacitatea de a ținti țesutul secvențiat la trei niveluri, la intervale de milisecunde, permite o reducere semnificativă a duratei de tratament, minimizează rănirea pielii, crește uniformitatea tratamentului și permite proceduri fracționate personalizate pe tot corpul.

Ce poate trata?

Zone mari ale corpului