Botox estetic

Ridurile sunt o caracteristica comuna a procesului de imbatranire, la fel ca si liniile de expresie. Primele semne de riduri apar dupa varsta de 12 ani si devin mai vizibile in timp.

Botox estetic

Tratament de intinerire a fetei

Toxina botulinica este utilizata in scop terapeutic de peste 2 decenii in diferite domenii. Tratamentul cu botox estetic poate fi utilizat intr-o mare varietate de zone:

Avantajele tratamentului cu botox estetic

Reducerea anxietatii sociale

Tratamentul cu botox estetic reduce anxietatea, ceea ce il face deosebit de util pentru persoanele care sufera de anxietate sociala.

Piele neteda

Tratamentele cu Botox poate reduce aspectul ridurilor, in special ridurile de incruntare dintre sprancene si de sub ochi. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a imbunatati aspectul pielii din jurul ochilor, cum ar fi picioarele de cioara si scaderea cearcanelor.

Ajuta la combaterea pielii obosite

Relaxarea muschilor din jurul ochilor poate ajuta la imbunatatirea aspectului pielii obosite.

Toxina botulinica

Toxina botulinica este o substanta care se injecteaza direct in muschii fetei, care poate bloca temporar anumite expresii faciale. Efectul dureaza intre 3 si 8 luni. Persoanele care au avut Botox sau alte tipuri de injectii cu toxina botulinica au raportat o varietate de efecte diferite, inclusiv imbunatatirea abilitatilor de vorbire, reducerea ridurilor si chiar reducerea anxietatii. Unele persoane raporteaza ca nu au avut niciun efect secundar.

Tratament

Daca tratamentul este repetat de mai multe ori, acesta poate incepe sa provoace disparitia permanenta a ridurilor de expresie. Procedura tratamentului cu botox poate fi utilizata si pentru a pastra pielea intr-o stare de tinerete. Puteti obtine cu usurinta acest aspect cu o injectie in jurul liniei maxilarului sau in alte zone ale fetei care sunt predispuse la riduri. Tratamentul cu Botox nu este dureros si veti simti doar o usoara senzatie de furnicaturi atunci cand toxina este injectata.

Recapata-ti frumusetea

Daca ati observat semnele si simptomele liniilor si ridurilor din jurul ochilor, probabil ca este timpul sa faceti un tratament cu Botox. Ridurile se formeaza atunci cand vasele de sange din piele se sparg si se dilata din cauza presiunii fluidului din muschi. Botoxul reprezinta o modalitate sigura de a scapa de aceste linii si riduri, este o optiune excelenta, sigura si eficienta.

Botox

O injectie cu Botox in liniile din jurul ochilor va face ca ridurile sa dispara in termen de 5 zile de la tratament. Este important sa retineti ca rezultatul acestui tratament nu este permanent, dar va va face fata sa arate mai neteda si mai tanara. In plus, este important sa mentineti durata recomandata. Durata recomandata a tratamentului pentru aceasta procedura este, de obicei, intre 3 si 6 luni.

Beneficiile tratamentului cu botox estetic

Toxina botulinica este o proteina naturala care se gaseste in anumite tipuri de ciuperci. Aceasta are o varietate de functii, inclusiv controlul muschilor, prevenirea miscarilor si chiar scaderea tensiunii arteriale. Poate fi utilizata pentru a inlatura aspectul neplacut  al ridurilor de expresie si al ridurilor din jurul ochilor. O cantitate mica de toxina botulinica poate fi injectata in muschii care faciliteaza relaxarea, astfel vei scapa de ridurile persistente de pe fata.

Avantajele tratamentului cu botox estetic

Tratamentul cu  botox estetic sunt folosite pentru a reduce aspectul ridurilor, al cearcanelor din jurul ochilor si a altor imperfectiuni faciale. De asemenea, ele pot fi folosite pentru a imbunatati aspectul pielii din jurul ochilor, cum ar fi zona de sub ochi si intre sprancene.

Ajuta persoanele care sufera de anxietate sociala

Tratamentul cu botox estetic este deosebit de benefic pentru persoanele care sufera de anxietate sociala, deoarece reduce anxietatea si face mai usoara interactiunea cu alte persoane.

Reduce aspectul de piele obosita

Prin relaxarea muschilor din jurul ochilor, poate ajuta la imbunatatirea aspectului pielii obosite. Acest lucru se datoreaza faptului ca, prin facilitarea deschiderii ochilor si reducerea ridurilor, veti arata mai tanar si mai radiant.