Botox terapeutic

Hiperhidroză Palmară + Axilă (Transpirația Palmelor Și A Subrațului)

Constă în secreția din abundență a glandelor sudoripare,în diferite zone ale corpului (în palme, la subraț).Cauzele sunt de regulă stresul și/sau căldura. Transpiratia excesivă produce un disconfort ridicat mai ales atunci când este asociată cu mirosuri neplăcute. Toxina botulinică injectată în zonele cu probleme blochează reversibil glandele sudoripare și astfel scade cantitatea de transpirație produsă. Tratamentul nu necesită anestezie și constă în micro-injectări pe întreaga suprafață cu probleme. Efectul se instalează în 2-3 zile de la tratament și se menține de la 9-12 luni, în funcție de zonă, doza injectată și reactivitatea individuală.

Spasmul De Nerv Facial

Este caracterizat prin spasme involuntare care afectează doar o jumatăte a feţei. El poate fi cauzat de compresia nervului facial (al şaptelea nerv cranian – responsabil pentru mişcarea sprâncenelor, pleoapelor şi gurii), de către tumori sau vasele de sânge de la nivelui creierului.Spasmul hemifacial este însă o boală rară şi de cele mai multe ori nu se poate identifica o cauză directă. Majoritatea cazurilor de spasm facial pot fi tratate cu injecţii de toxină botulinică (Botox®).

Blefarospasmul

Este caracterizat de spasme involuntare bilaterale ale pleoapelor care afectează uneori şi alţi muşchi ai feţei.Cauza principală a blefarospasmului este încă necunoscută. Majoritatea cazurilor de spasm facial pot fi tratate cu toxină botulinică (Botox®).