Injectare Harmonyca

Componența gel de acid hialuronic reprezintă 70% din volumul seringii și poate fi dizolvată complet.

Compozitul nostru Maxi Filer

Filerul dermic HARmonyCa este conceput pentru a restabili volumul facial și a corecta deficiențele prin generarea colagenului endogen natural. HArmonyCa se bazează pe o matrice compozită de acid hialuronic reticulat care încorporează microsfere de hidroxiapatită de calciu.

Ingrediente:

De ce HArmoniCA?

Mecanismul de acțiune:

Efectul

Un efect de volum si un aspect plin de stralucire este imediat vizibil datorita prezentei acidului hialuronic.

Durata

Microsferele de hidroxiapatită de calciu formează o schelă care susține înglobarea fibroblastelor. Acidul hialuronic se leagă de fibrină, care generează suportul matrice extracelular de susținere. O formațiune „asemănătoare cartilajului hialin” este generată prin diferențierea celulelor fibroblastelor în condroblaste, care depun colagen endogen – liftingul natural agentul natural al pielii. Degradarea gelului este sincronă cu producția de neo-colagen rezultând un aspect natural, tineresc și de lungă durată.

Comparația nivelului 
psihologic:

Osmolaritatea materialelor de umplere dermică CaHA atinge ~ 2200 mOsm/kg, mai mult decât dublu față de cea din apa de mare. Acest lucru generează o senzație puternică de arsură, edem, durere și umflături.
În comparație, osmolaritatea HArmonyCa este de ~ 300 mOsm/kg, similară cu cea a soluției saline, ceea ce permite un tratament confortabil cu mult mai puține efecte secundare.

Microsfere
Morfologice

HArmonyCa este cuprins din microsfere de hidroxiapatită de calciu care sunt puternic încorporate în acidul hialuronic reticulat de înaltă calitate.

Sinergia a doi în unul

HarmonyCa conține atât hidroxiapatita de calciu cât și acid hialuronic

O seringă

O singură seringă conține concentrația fiecărei substanțe active a calciului hidroxiapatit și a acidului hialuronic pentru umplere dermică.

Colagenul

Stimularea colagenului datorita ambelor ingrediente active, oferind un efect de durata

Hidratarea

Prezenta acidului hyaluronic imbunatateste si umiditatea pielii

Stabilitatea

Hidroxiapatita de calciu este adaugata in timpul procesului de reticulare, generand un gel stabil si inseparabil.

Fixarea

Gelul compozit Matrix poate preveni agregarea microsferelor si a dispersarii, pastrand microsferele in locatia dorita

Matrix

Hidroxiapatita de calciu stimuleaza productia de colagen, in timp ce acidul hialuronic formeaza un suport matrix extracelular, care moduleaza proliferarea fibroblastelor.