Injectare Lanluma

Emană frumusețe și încredere

Colagen stimulator injectabil pentru față și corp. Lanluma este o celebrare a formei și a gasiriii încrederii în aceasta.

Cum functioneaza Lanluma?

Ce este Lanluma?

Lanluma este un stimulent injectabil al colagenului din acid polilactic ce poate fi utilizat pentru a activa colagenul natural în două moduri: fie pentru a crește plinătatea și a adăuga volum atât la nivelul feței, cât și al corpului, fie pentru a crea un aspect mai tânăr, ajutând organismul să corecteze în mod natural ridurile faciale medii și profunde.

Unde poate fi folosit Lanluma?

Lanluma este unic în lumea injecțiilor de stimulare a colagenului, deoarece a fost dezvoltat pentru a funcționa minunat atât pentru întinerirea facială, cât și a corpului. Pe lângă faptul că oferă întinerire facială, îmbunătățește, de asemenea, curbele naturale ale feselor și poate fi utilizat pentru a îmbunătăți aspectul neregulilor pielii, cum ar fi celulita, și pentru a trata gâtul, brațele, decolteul și coapsele.

De ce este diferit?

Lanluma nu este la fel ca și fillerii cu acid hialuronic, deoarece nu „umple” pur și simplu zonele pe care doriți să le perfecționați cu un gel pe care corpul dumneavoastră îl descompune în timp. În schimb, particulele inteligente de PLLA ajung să lucreze în profunzimea pielii pentru a activa răspunsul natural al organismului dumneavoastră la colagen. PLLA injectabil, principalul ingredient al Lanluma, oferă rezultate care apar treptat și durează mai mult de doi ani