Injectare cu acid hialuronic

Injectiile cu acid hialuronic sunt destinate pacientilor care doresc sa intinereasca, sa umple sau sa corecteze buzele. Tratamentele dureaza intre 6 si 9 luni.

Acid hialuronic

Efect de intinerire

Deoarece contine acid hialuronic, fillerul cu acid hialuronic are un efect de intinerire a pielii. Acest lucru se datoreaza faptului ca acidul hialuronic ajuta la retinerea fluidelor in piele si se foloseste pentru:

Juvederm gama Vycross

Clinica noastra foloseste cele mai bune produse Juvederm gama Vycross, Voluma , Volift , Volbella, Volite

Avantajul injectiilor cu acid hialuronic

Corectia cearcanelor

Cearcanele sunt o bataie de cap pentru multi oameni, deoarece pot fi dificil de indepartat si au un efect de imbatranire asupra fetei. Procedura de injectare cu acid hialuronic trebuie repetata de doua sau trei ori pentru a scapa complet de ele.

Rejuvenarea mainilor

Daca inainte puteai sa iti dai seama de varsta unei femei dupa mainile ei, astazi nu mai este cazul, deoarece pielea poate fi intinerita fara interventii chirurgicale.

Umplerea santurilor nasogeniene

Acidul hialuronic este injectat in santurile dintre nas, buze si pometi pentru a va oferi un aspect tanar. Acesta hidrateaza pielea, imbunatatind aspectul acesteia si prevenind formarea ridurilor.

vezi mai mult

Fermitatea si elasticitatea pielii pometilor scade dupa o anumita varsta, dar acest lucru nu mai este o problema. De fapt, multe persoane din ziua de azi pot obtine o imbunatatire a ingrijirii pielii cu ajutorul tratamentelor nechirurgicale! Produsul utilizat: Juvederm VOLUMA Acest material de umplere injectabil este adesea utilizat pentru a imbunatati volumul si fermitatea pielii fetei. Care sunt beneficiile utilizarii Juvederm VOLUMA? - Acest material de umplere injectabil reduce aspectul ridurilor prin inmuierea aspectului pielii.

vezi mai mult

Nu doar varsta poate cauza o zona faciala inestetica, ci si efectele unui program de slabire. Barbia poate deveni mai ascutita daca slabim, iar acest rezultat nu se mai potriveste fizionomiei noastre, motiv pentru care intervenim in zona barbiei cu un tratament nechirurgical de injectare acid hialuronic care corecteaza imaginea nedorita, rezultand un aspect anatomic natural cu ajutorul procedeul.

Recapata-ti increderea in tine

Puteti obtine acest lucru prin hidratarea pielii cu ajutorul acestor injectii. Aceste injectii pot fi folosite pentru a reduce aspectul ridurilor, pentru a imbunatati textura pielii, pentru a reduce dimensiunea porilor, pentru a creste densitatea pielii, pentru a reduce aspectul petelor solare si pentru a imbunatati elasticitatea pielii.

vezi mai mult

Cu ajutorul unui produs revolutionar si a unei singure proceduri nechirurgicale, putem obtine rezultate spectaculoase de piele intinsa si plina de viata. Liftingul facial non-chirurgical este o tehnica specializata pentru refacerea volumului facial, oferind un lifting maxim cu ajutorul unui produs de umplere dermica avansat. Rezultatele sunt imediate, cu un disconfort minim. Ele pot dura pana la 18 luni!

Ce trebuie sa stiti despre injectarea cu acid hialuronic?

Injectiile cu acid hialuronic sunt o metoda obisnuita de a oferi un tratament anti-imbatranire a pielii. Exista o serie de modalitati diferite de injectare a acidului hialuronic in piele pentru a ajuta la reducerea aspectului ridurilor si pentru a imbunatati longevitatea pielii dumneavoastra. Desi exista multe asemanari intre cele doua tratamente, injectiile cu acid hialuronic sunt considerate a fi o forma mai puternica de ameliorare a ridurilor decat cremele de fata traditionale. Daca cititi aceste randuri, probabil ca stiti ca exista mai multe tipuri diferite de injectii. In functie de zona care este tratata si de pacient, exista diferite metode care pot fi mai potrivite. Poate fi putin coplesitor la inceput, mai ales daca nu sunteti sigur care este „cel mai bun mod de a injecta acid hialuronic”. 

Ce este acidul hialuronic si cum functioneaza?

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste atat la animale, cat si la plante. Este un material gros, solubil in apa, care este folosit ca substanta pentru a intari pielea si pentru a-i imbunatati textura si calitatea. Se crede ca umple golurile dintre proteinele naturale de colagen si elastina ale pielii, retine astfel mai multa umiditate si mentinand pielea supla si tanara. Organismul produce acid hialuronic (HA) in cantitati limitate, dar il consuma in timpul reinnoirii pielii. Pe termen lung, productia in exces poate provoca riduri si alte imperfectiuni ale pielii, cum ar fi pielea uscata si imbatranirea pielii. Acidul hialuronic este important pentru mentinerea unei stari sanatoase a pielii.

Cum se administreaza injectiile cu acid hialuronic in piele?

In functie de tipul si starea pielii dumneavoastra, este posibil sa doriti sa injectati acid hialuronic in fata, maini sau picioare. Cea mai frecventa metoda este de a folosi o seringa si un „gel” de acid hialuronic.

Cu ajutorul unui produs revolutionar si a unei singure proceduri nechirurgicale, putem obtine rezultate spectaculoase de piele intinsa si mult mai tanara. Liftingul facial non-chirurgical este o tehnica specializata pentru refacerea volumului facial, oferind un lifting maxim cu ajutorul unui produs de umplere dermica avansat. Rezultatele sunt imediate, cu un disconfort minim. Ele pot dura pana la 18 luni!