Inmode

Conturarea minim invaziva a corpului si a fetei pentru zone mici, accutite, bodytite, facetite si morpheus8 

Ce este AccuTite?

AccuTite este cel mai mic dispozitiv minim invaziv de contracție prin radiofrecvență de pe piață. AccuTite oferă încălzire de precizie în zonele mici și delicate ale feței și corpului, cu știința și siguranța făcând parte din familia de tehnologii RFAL.

Beneficii cheie:

Dr. S. Theodorou

AccuTite este o soluție minim invazivă, ideală pentru conturarea zonelor mici, cum ar fi linia maxilarului.

Dr. S. Paul

Dimensiunile reduse ale AccuTite oferă precizie RFAL pentru tratarea sprâncenelor și a zonei periorbitale.

Dr. P. Rovatti

AccuTite oferă o conturare vizibilă a pliurilor nasolabiale, a părții inferioare a feței și a gâtului.

Ce poți trata?

Conturarea Facială

AccuTite conturează zonele faciale greu accesibile prin încălzire de precizie.

Remodelarea zonelor mici ale corpului

Cel mai mic dispozitiv minim invaziv conceput special pentru a reduce grăsimea și a contracta pielea în zone mici, cum ar fi genunchii.

Remodelarea pielii

Oferă rezultate excepționale de conturare a pielii fără operație de excizie.

Ce este Bodytite?

BodyTite este un dispozitiv minim invaziv pentru remodelarea corporală, care oferă rezultate obținute anterior doar prin proceduri de excizie. Bodytite, alimentat prin radiofrecvență direcțională (RF), asigură contracția dermului, a țesutului conjunctiv subdermal și coagularea țesutului adipos.

Beneficii cheie:

Tehnologia RFAL reprezintă viitorul conturării corpului și a feței. Adăugând BodyTite, FaceTite, AccuTite și Morpheus8 la ofertele dumneavoastră estetice, cabinetul dumneavoastră va:

BodyTite

BodyTite este o procedură avansată de remodelare și rafinare corporală care permite pacienților să evite intervențiile chirurgicale extinse sau excizionale. Tehnologia BodyTite reduce grăsimea fără a provoca lăsarea pielii. Aceasta oferă rezultate clinice de neegalat.

Ce poate trata?

Corpul (minim invaziv)

Facetite

Într-un singur tratament, FaceTite poate aduce îmbunătățiri semnificative la nivelul conturului feței și al zonelor mici ale corpului. Utilizând tehnologia RFAL, FaceTite este cel mai bun lucru care se poate compara cu un lifting facial tradițional, fără cicatricile mari și timpul de nefuncționare asociat.

Ce poate trata?

Fața și gâtul (minim invaziv)

AccuTite

AccuTite realizează tratamentul focal prin radiofrecvență fără intervenție chirurgicală de excizie. AccuTite se bazează pe tehnologia RFAL care oferă încălzire de precizie pentru remodelarea țesutului adipos.

Ce poate trata?

Fața și gâtul (minim invaziv)

Zone mici ale corpului (minim invaziv)

Morphheus8

Morphheus8 este un dispozitiv minim invaziv de remodelare adipoasă subdermică (SARD), conceput pentru a remodela colagenul și a coagula țesutul adipos. Acest portofoliu interschimbabil de vârfuri de microace, cu diferite configurații de ace (Prime 12 pin, Resurfacing 24 pin, Morpheus8 24 pin), oferă medicilor o soluție modulară pentru a oferi tratamente fracționate personalizate pentru întregul corp.

Ce poate trata?

Zone mici greu accesibile și zone de țesut moale ale feței

Morpheus8 Body

Morpheus8 Body este prima și singura tehnologie aprobată de FDA pentru a oferi remodelarea profundă a țesutului adipos subdermal de 8 mm. Cu un vârf unic de suprafață mare, format dintr-o matrice de 40 de microace subțiri acoperite cu aur și un profil termic de 7 mm + un profil termic suplimentar de 1 mm, Morpheus8 Body poate fi programat pentru a trata rapid zone mari de țesut la cele mai profunde niveluri de radiofrecvență disponibile.

Echipat cu tehnologia RF Burst mode, Morpheus8 Body desfășoară automat energia RF bipolară la adâncimi de tratament pe mai multe niveluri într-un singur ciclu. Capacitatea de a ținti țesutul secvențiat la trei niveluri, la intervale de milisecunde, permite o reducere semnificativă a duratei de tratament, minimizează rănirea pielii, crește uniformitatea tratamentului și permite proceduri fracționate personalizate pe tot corpul.

Ce poate trata?

Zone mari ale corpului

Ce este FaceTite?

Un sistem avansat de conturare pentru tratarea feței și a zonelor mici ale pacientului. FaceTite este minim invaziv și reprezintă cea mai bună alternativă la liftingul facial, fără intervenție chirurgicală invazivă. Puteți lucra în siguranță în planul subdermal în timp ce contractați și conturați țesutul folosind tehnologia RF.

Ajutați la întărirea pielii unui pacient și faceți-l să se simtă mai tânăr fără niciun disconfort folosind FaceTite.

Beneficii cheie:

Câmpul termic direcțional asigură coagularea grăsimilor și remodelarea țesuturilor.

Tehnologiile cu temperatură dublă oferă o siguranță și un control mai mare în comparație cu alte tehnologii.

Concentrație de 100% a energiei în zona de tratament.

Dr. J Roller:

FaceTite este o energie de radiofrecvență care oferă o îmbunătățire dramatică a țesuturilor de pe față și gât.

Dr. C. Subbio:

Tratamentul FaceTite oferă rezultate impresionante în conturarea zonei de sub gât.

Dr. P. Rovatti:

FaceTite prezintă o conturare vizibilă la nivelul gâtului.

Ce este Morpheus8?

Morpheus8 este o soluție fracționată RF modulară minim invazivă sigură și eficientă pentru remodelarea adipoasă subdermică a întregului corp.

Beneficii cheie:

Dr. E. Dayan & Dr. R Rohrich

Țintiți straturile profunde ale pielii pentru a remodela derma și subderma cu ajutorul tehnologiei avansate de radiofrecvență Morpheus8.

Dr. F. Roth

Oferiți o remodelare excepțională a pielii, a țesuturilor și a colagenului cu ajutorul tehnologiei fracționate Morpheus8.

Dr. V. Rodopoulou

Morpheus8 Body este o tehnologie de penetrare rapidă și profundă pentru a aborda țesutul adipos în zonele mari ale corpului.

Ce poți trata?

Fața și corpul

Morpheus8 vizează straturile subdermice ale pielii și țesuturilor pentru a remodela colagenul de pe față și corp.

Colagenul

Acest tratament fracționat al țesuturilor simulează producția de colagen în straturile subiacente ale dermului. Vârfurile modulare ale lui Morpheus8 permit personalizarea procedurilor pentru zone corporale mai mari sau mai mici.

Tonuri de piele mai închise

Morpheus8 remodelează eficient pielea și țesuturile cu un risc minim de hiperpigmentare post-inflamatorie. Pacienții ar trebui să se aștepte la daune termice mici sau inexistente la tipurile de piele I - VI.