Lifting sprancene

Un lifting al sprancenelor este folosit pentru a corecta efectul de frunte cazuta. In locul interventiei chirurgicale se pot folosi tratamente nechirurgicale, cum ar fi firele PDO, toxina botulinica sau acidul hialuronic.

Lifting sprancene

Corectia pozitiei sprancenelor

Injectarea de toxina botulinica in centrul fruntii poate avea un efect de ridicare a sprancenelor. Acest lucru se intampla prin contractarea doar a zonelor laterale ale muschilor faciali, creand un efect care ridica sprancenele. Beneficile acestui tratament sunt:

Avantaje lifting sprancene

Vindecare rapida

Cum este vorba despre o operatie noninvaziva, procesul de recuperare in cazul unui lifting sprancene este mult mai rapid. Nu va fi nevoie de perioade lungi de revenire sau alte tratamente de vindecare.

Corectia pozitiei sprancenelor

Corectia pozitiei sprancenelor este un proces prin care se poate face in cateva secunde. Este, de asemenea, foarte rapid si usor de realizat. Sprancenele sunt doar una dintre partile corpului care sunt folosite pentru a proiecta multele expresii faciale si pot fi modificate prin aceasta solutie simpla si rapida.

Combate ridurile fetei

In cadrul procesului de lifting sprance veti observa inca un beneficiu pe langa modificarea pozitiei sprancenelor. Ridurile din jurul ochilor si cele de pe frunte vor fi mai putin vizibile.
Fiind o metoda mai putin invaziva, liftingul cu fire de suspensie prezinta riscuri mai mici decat tehnicile traditionale de lifting facial. De asemenea, acestea reprezinta o alternativa sigura si convenabila care poate fi utilizata in zone precum obrajii si barbie. In timp ce liftingurile faciale traditionale se efectueaza de obicei cu ajutorul unei serii de injectii, procedura de intinerire faciala cu fir de suspensie este o abordare mai naturala, care implica dureri mai usoare si o perioada de recuperare mai rapida.
Acesta este un mod foarte simplu si rapid de a elimina ridurile, laxitatea pielii si alte zone de imbatranire. Procedura se face, de obicei, fara anestezie, ceea ce o face o optiune ideala pentru cei care nu pot sau nu doresc sa se supuna unei interventii chirurgicale.

Ofera-ti un aspect mai tanar cu lifting sprancene

Remodelarea sprancenelor printr-un lifting confera un aspect mult mai tanar.

Este o modalitate excelenta de a va oferi un aspect tineresc si relaxat. Forma, dimensiunea si directia sprancenelor pot fi ajustate cu putin Botox sau filler. Un lifting facial este o interventie nechirurgicala care se face pentru a schimba forma fetei, de obicei pentru a face fata mai angulara sau pentru a imbunatati aspectul ridurilor.

Candidatii ideali pentru un lifting facial cu fire de suspensie sunt persoanele cu varsta cuprinsa intre 30 si 60 de ani, care au un tonus al pielii relativ bun. Cea mai mare parte a pielii lasate in zona gatului si a fetei poate fi rezolvata cu un lifting facial cu fire de suspensie, dar nu este nevoie sa se treaca printr-o interventie chirurgicala pentru a face acest lucru. In cazul in care semnele de imbatranire sunt minime, aceasta poate fi o metoda cosmetica adecvata in locul liftingului facial traditional, care are multe riscuri si efecte secundare vizibile.

Procesul de lifting sprancene

Toxina botulinica sau Botoxul este o alegere populara pentru ridicarea sprancenelor, deoarece este simplu de realizat, rezultatele dureaza mult timp si poate fi efectuata in ambulatoriu. De asemenea, toxina botulinica poate fi injectata in zona fruntii pentru a atenua ridurile dinamice sau ridurile de expresie. Sprancenele sunt o unitate estetica importanta si pot arata imbatranirea prematura a fetei.

Metode de lifting sprancene:

  • Tehnicile chirurgicale, cum ar fi liftingul temporal si frontal, pot fi efectuate sub anestezie locala prin efectuarea unor mici taieturi in scalp;
  • Lifting sprancene cu fire de suspensie PDO este o tehnica minim invaziva utilizata pentru a reduce aspectul de ptoza si pentru a oferi stabilitate in timp. Poate fi efectuata cu anestezie locala, este nedureroasa si dureaza pana la 16 luni. Parametrii care sunt inclusi in mod obisnuit in aceasta procedura includ ridicarea sprancenelor si ancorarea acestora cu ajutorul unui fir de ridicare.