Pbserum Medical - Produse Inovatoare cu Enzime pentru Rejuvenare Cutanata

Pbserum Medical este o linie noua si inovativa de produse profesionale de estetica medicala, specializate in tratarea fibrozelor, in rejuvenarea tenului si in eliminarea celulitei. Linia medicala de produse Pbserum este destinata specialistilor in estetica medicala care pun accent in practica lor pe metode minim-invazive de rejuvenare si regenerare a pielii si a tesutului subcutanat. Produsele Pbserum sunt realizate de laboratoarele Proteos Biotech, cu tehnologie 100% spaniola.

Cum Actioneaza Produsele Pbserum Medical?

Enzimele sunt proteine care exista in corpul nostru, cu un rol esential in buna functionare a proceselor metabolice. Ele sunt responsabile cu formarea si descompunerea substantelor. Enzimele recombinante sunt extrem de selective si fiecare reactioneaza cu o anumita substanta.

Avantajul Pbserum – Utilizarea Enzimelor Recombinante

Cu ajutorul biotehnologiei si a unei selectii de microorganisme, devine posibila utilizarea cu success a enzimelor recombinante pentru tratamente de estetica medicala. Sistemul de productie unic al Proteos Biotech face posibila obtinerea unor enzime mai pure si cu o structura mai simpla. Astfel, produsele sunt mai eficiente si au risc alergen scazut.

Ce este Liofilizarea PB Serum?

Liofilizarea este o metoda de conservare prin deshidratare, produsele fiind supuse inghetului rapid. Procesul de liofilizare creste stabilitatea produselor PB Serum. Enzimele isi pastreaza 100% din proprietati si abilitati de actiune, fara a fi nevoie de conservanti. Procesul de productie are loc intr-un mediu steril, asigurand inalta calitate a produselor. Pastrarea ulterioara a produselor nu necesita stocare la rece. Produsele pot fi pastrate la temeperaturi intre 1ºC si 30ºC

PB SERUM - FUNCTIONALITATE SI CARACTERISTICI

LINIE NOUA SI INOVATOARE DE PRODUSE ESTETICE SPECIALIZATE IN TRATAREA FIBROZEI
GAMA MEDICALA DESTINATA SPECIALISTILOR, TEHNOLOGIE 100% SPANIOLA
FORMULA 100% INOVATOARE, DEZVOLTATA DE PROTEOS BIOTECH
INGREDIENTE DE ULTIMA GENERATIE, CERTIFICARE ISO 13485
ENZIME RECOMBINANTE, SELECTIVE (LIPAZA, COLAGENAZA, LIAZA)
SINGURA SOLUTINE MINIM-INVAZIVA DE TRATARE A FIBROZEI, CELULITEI SI GUSEI DUBLE
REZULTATE GARANTATE, FARA INTERVENTII SUPLIMENTARE
CEL MAI AVANSAT PRODUS DE HIALURONIDAZA
PBSERUM HA 1.5 – ACID HIALURONIC CU MOLECULA MARE - TRATARE SI PREVENTIA FIBROZEI
EFECT ANTIINFLAMATOR, PROPRIETATI DE REGENERARE, STIMULEAZA NEOCOLAGENEZA

REZULTATE OBTINUTE - PB SERUM

ABDOMEN INAINTE DE PBSERUM MEDICAL
ABDOMEN DUPA PBSERUM MEDICAL
FIBROZA INAINTE DE PBSERUM MEDICAL
FIBROZA DUPA PBSERUM MEDICAL