Terapia Sunekos si Nutrakos

SUNEKOS 200 este noua formulă brevetată a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano, care contine cei 6 aminoacizi esențiali pentru sinteza naturală a colagenului dar și a elastinei, în concentrație farmaceutică, superioară altor formule.

Mezoterapie Pentru Față, Decolteu, Mâini

Noua generație de dispozitive medicale conține și acid hialuronic de puritate înaltă, esențial pentru hidratarea și stimularea vitalității pielii.

Tratamentul injectabil cu Sunekos® este completat de Nutrakos®, gama profesională de cosmeto-farmaceutice care furnizează pe cale locală și orală cei 6 aminoacizi și acidul hialuronic, în concentrație farmaceutică, pentru a oferi rezutate mai bune, care se mențin un timp mai îndelungat.

Majoritatea cazurilor de spasm facial pot fi tratate cu injecţii de toxină botulinică (Botox®).

Nutrakos® furnizează pe cale locală și orală, nutrienții necesari pentru menținerea frumuseții și sănătății pielii:

Nutrakos Crema Față Anti-age
Nutrakos Ser Intensiv Anti-age
Nutrakos Gel Contur Ochi Anti-age și Anticearcăn
Nutrakos Mască Peel-Off Anti-Age
Nutrakos Cremă de Corp Anti-Age
Nutrakos Solutie Buvabilă cu Aminoacizi

Hiperhidroză Palmară + Axilă (Transpirația Palmelor Și A Subrațului)

Constă în secreția din abundență a glandelor sudoripare,în diferite zone ale corpului (în palme, la subraț).Cauzele sunt de regulă stresul și/sau căldura. Transpiratia excesivă produce un disconfort ridicat mai ales atunci când este asociată cu mirosuri neplăcute. Toxina botulinică injectată în zonele cu probleme blochează reversibil glandele sudoripare și astfel scade cantitatea de transpirație produsă. Tratamentul nu necesită anestezie și constă în micro-injectări pe întreaga suprafață cu probleme. Efectul se instalează în 2-3 zile de la tratament și se menține de la 9-12 luni, în funcție de zonă, doza injectată și reactivitatea individuală.

Spasmul De Nerv Facial

Este caracterizat prin spasme involuntare care afectează doar o jumatăte a feţei. El poate fi cauzat de compresia nervului facial (al şaptelea nerv cranian – responsabil pentru mişcarea sprâncenelor, pleoapelor şi gurii), de către tumori sau vasele de sânge de la nivelui creierului.Spasmul hemifacial este însă o boală rară şi de cele mai multe ori nu se poate identifica o cauză directă. Majoritatea cazurilor de spasm facial pot fi tratate cu injecţii de toxină botulinică (Botox®).

Blefarospasmul

Este caracterizat de spasme involuntare bilaterale ale pleoapelor care afectează uneori şi alţi muşchi ai feţei.Cauza principală a blefarospasmului este încă necunoscută. Majoritatea cazurilor de spasm facial pot fi tratate cu toxină botulinică (Botox®).