Lifting Al Feței, Gâtului Și Decolteului

Tratamentul presupune introducerea unor ace fine incărcate cu fire de polidioxanonă (PDO) care rămân în piele odată ce acele sunt îndepărtate. Această metodă bazată pe implantarea de fire multiple resorbabile din  PDO, prin crearea unei rețele vectoriale, are efect de lifting, deoarece acționează ca suport pentru țesuturi.

Lifting Al Feței, Gâtului Și Decolteului

PDO este un material extrem de sigur, folosit în mod obișnuit în chirurgia cardiacă. Este resorbabil în totalitate, nu produce reactți alergice si nu are efecte secundare. Pacienții care beneficiază de lifting facial cu fire de suspensie sunt atât femei cât și bărbați cu o piele cu tonus bun, dar care doresc o îmbunătățire a aspectului ușor lăsat al feței la nivelul obrajilor, sprâncenelor,
mandibulei sau gâtului. În timp, firele se vor resorbi și fibroza va determina un proces natural de regenerare a pielii, de stimulare a secreției de colagen și elastină.

Firele încep sa lucreze imediat, însă efectul cel mai puternic este obținut după 2-3 luni.

Avantaje

Procedura simplă și rapidă;

Nivel ridicat al satisfacției pacienților;

Combinarea cu alte terapii (mezoterapie, PRP);

Stimulează acțiunea fibroblastelor;

Stimulează producția de elastină și colagen;

Pielea devine mai netedă, uniformă și strălucitoare;

Condiții de sterilizare perfectă;

Introducerea firelor în țesutul adipos mobilizează depozitele de grăsime prin stimularea sistemului limfatic.

Cosmetic Dentistry

Teeth Whitening

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad.

White Filling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad.

Porcelain Veneers

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad.

Hiperhidroză Palmară + Axilă (Transpirația Palmelor Și A Subrațului)

Constă în secreția din abundență a glandelor sudoripare,în diferite zone ale corpului (în palme, la subraț).Cauzele sunt de regulă stresul și/sau căldura. Transpiratia excesivă produce un disconfort ridicat mai ales atunci când este asociată cu mirosuri neplăcute. Toxina botulinică injectată în zonele cu probleme blochează reversibil glandele sudoripare și astfel scade cantitatea de transpirație produsă. Tratamentul nu necesită anestezie și constă în micro-injectări pe întreaga suprafață cu probleme. Efectul se instalează în 2-3 zile de la tratament și se menține de la 9-12 luni, în funcție de zonă, doza injectată și reactivitatea individuală.

Spasmul De Nerv Facial

Este caracterizat prin spasme involuntare care afectează doar o jumatăte a feţei. El poate fi cauzat de compresia nervului facial (al şaptelea nerv cranian – responsabil pentru mişcarea sprâncenelor, pleoapelor şi gurii), de către tumori sau vasele de sânge de la nivelui creierului.Spasmul hemifacial este însă o boală rară şi de cele mai multe ori nu se poate identifica o cauză directă. Majoritatea cazurilor de spasm facial pot fi tratate cu injecţii de toxină botulinică (Botox®).

Blefarospasmul

Este caracterizat de spasme involuntare bilaterale ale pleoapelor care afectează uneori şi alţi muşchi ai feţei.Cauza principală a blefarospasmului este încă necunoscută. Majoritatea cazurilor de spasm facial pot fi tratate cu toxină botulinică (Botox®).