Venus Viva

Venus Viva este solutia avansata non-chirurgicala pentru rejuvenare faciala. Combina Radiofrecventa NanoFractionata si tehnologia SmartScan pentru reducerea cicatricilor post-acneice, vergeturilor, rozaceei, porilor mariti, ridurilor profunde, iregularitatilor texturale si petelor pigmentare. Include un aplicator DiamondPolar pentru eliminarea liniilor fine si a ridurilor.

Venus Viva – Rejuvenare Faciala Completa

Venus Viva este tratamentul non-invaziv si fara durere de refacere a epidermei si foloseste niste micro pini care livreaza sigur si eficient energia (Radiofrecventa NanoFractionata) la nivelul pielii. Lezarea epidermei in acest fel determina un proces de vindecare naturala a tesutului. Deoarece leziunile sunt extrem de mici, tratamentul este mult mai confortabil decat laserele CO2, iar rezultatele sunt remarcabile.

Tratamentul de reducere a ridurilor cu aplicatorul DiamondPolar este bazat pe tehnologia patentata , care produce si distribuie caldura uniform in piele. Acest proces stimuleaza productia de colagen a pielii, ceea ce duce la o piele mai ferma, catifelata si cu un aspect vizibil intinerit.

Pentru rezultate optime de rejuvenare cutanata, rozacee, pori dilatati, vergeturi si cicatrici post-acneice, se recomanda, in medie, 3-6 sedinte, la un interval de 4 saptamani. Pentru reducerea ridurilor, se pot face intre 6-8 sedinte/zona, fiecare sesiune durand 15-30 minute. Numarul total de sedinte depinde de fiecare persoana in parte si de intensitatea folosita.